Fri frakt på ordrer over 1500  |  Alle priser inkl. mva

Gicléeprint

I Norge er det vanlig å kalle et nummerert kunsttrykk produsert med høykvalitets printere for giclée eller gicleeprint.  Fineartprint er sertifisert av både Canson Infinity,  Hahnemühle og Epson Digigraphie og leverer gicléeprint med med holdbarhet på opptil 400 år og . Dette sikrer at du får levert print av aller høyeste kvalitet, hver gang. 

Hos oss kan du velge mellom hele 29 ulike kvalitetspapirer. Prøv gjerne vår papirguide for kunsttrykk om du er usikker på valg av papir. Har du egen fotoprinter finner du de samme papirene i alle størrelser i vår nettbutikk.

Vi kan levere ekthetsbevis (Certificate of Authenticity) med alle print. Disse kan du bestille her.

Velg en av kategoriene under for å komme til bestillingsskjema. Pris beregnes automatisk når du legger inn størrelse på print.

Canson Infinity Rag Photographique 310 gsm

Matte papirer med slett overflate

Matte papirer med slett overflate gjengir detaljene i bildet uten forstyrrende tekstur. Bruk slett papir når originalen er laget på et slett materiale, eller når bildet som skal trykkes viser tekstur i originalmedet, som for eksempel et lerretsbilde eller akvarellpapir.

Fra kr 115

Canson Infinity Aquarelle Rag 310 gsm​

Matte papirer med struktur

Matte papirer med struktur er mye brukt til gicléetrykk. Velg en struktur som fremhever uttrykket i bildet. Strukturen i papiret kan gi bildet et tredimensjonalt preg og gir en eksklusiv finish.

Fra kr169

Hahnemühle Canvas Artist​

Lerret

Vi printer på lerret med samme blekk og trykk-kvalitet som på papir. Lerret kan også leveres ferdig oppspent.

Fra kr 188

Hahnemühle Photo Rag Metallic​

Metallisk kunstpapir

Bruk av metalliske medier er stadig mer populært. Vårt kunstpapir med metallisk overflate gir en sølv- og bronse-lignende effekt på lyse og gyldne områder i bildet.

Fra kr 218

Back to Top

Søk etter produkt

Produktet har blitt lagt til handlekurv

La oss vise deg hvordan bildet ditt kan se ut på et ekte kunstpapir!

Last opp bildefil nå så sender vi deg prøveprint i posten i morgen - fra kr 140 inkl. frakt.