Fri frakt på ordrer over 1500  |  Alle priser inkl. mva

Våre priser

Vår ambisjon er å levere fotoprint og gicléetrykk med best mulig kvalitet til en fornuftig pris. I stedet for prislister der du betaler for print opp til fastsatte størrelser, betaler du hos oss bare for det papiret som faktisk går med til bildeproduksjonen. Pris blir beregnet ut fra type papir, størrelse på selve bildet, samt eventuell hvit kant rundt bildet. Vi tilbyr print på 37 ulike papirer i ulike priskategorier. 

Du kan enkelt sjekke pris på print i ulike kvalitet på det enkelte produkts bestillingsside. Legg inn størrelse på selve bildet og størrelse på hvit kant, samt antall kopier. Da kommer totaaltpris opp nederst i bestillingsskjemaet.

Bestiller du ett print i størrelse 20 x 30 cm vil det koste fra  kr 105 til 202 kr, avhengig av papirkvalitet. Bestiller du to eller flere like print får du rabatt. Oversikt over rabatter ser du nederst i bestillingsskjema for hvert enkelt papir.

Alle priser er inkl. mva og gjelder ved bestilling via våre nettsider.

Prisgaranti

Dersom du finner en annen leverandør som kan levere print i samme kvalitet / samme papir som oss med lavere pris – matcher vi denne prisen. Send oss i så fall tilbudet du har fått på epost til kundeservice@fineartprint.no, så ordner vi et tilbud til deg.

Back to Top

Søk etter produkt

Produktet har blitt lagt til handlekurv