fbpx

Om Fineartprint

Kunst og fotografi er vår lidenskap. Om du er kunstner eller fotograf, eller bare på jakt etter best mulig kvalitet på bildet du skal ha hjemme på din egen stuevegg, så er du kommet til rett sted. Vi gjør alt vi kan for å gjøre hvert eneste print så bra det teknisk er mulig å få det. Fineartprint er sertifisert av den franske papirprodusenten Canson. Et omfattende program med jevnlig testing av print og inspeksjoner av utstyr og lokaler sikrer best mulig kvalitet på våre kunstprint. Fineartprint er også sertifisert som Epson Digigraphie-laboratorium, et av totalt 300 Digigraphie-laboratorier verden rundt. Dermed er du sikret at bildet ditt ser like bra ut om du printer det hos oss, i Paris eller New York.

I februar 2020 flyttet vi inn i helt nye lokaler skreddersydd for digital kunstproduksjon. I nabolokalene har vi eget fotostudio for reprofotografering. Dermed kan vi ta hånd om hele prosessen fra fotografering og fargestyring til testprint og produksjon. I tillegg til tre Epson storformatskrivere har vi også fått på plass et monteringsbord med elektronisk trykkontroll. Dette gir oss muligheten til å montere og laminere print i alle størrelser.

Vårt mål er at bildene vi produserer skal kunne leve videre i generasjonene etter oss. Kunstpapirene og blekket vi bruker er sertifisert for minimum 100 års holdbarhet. I den grad det er mulig bruker vi også syrefrie materialer når vi monterer bilder. Som eneste laboratorium i Norge bruker vi 100 prosent syrefri monteringsfilm når vi monterer print på plate.

Fineartprint samarbeider med gallerier, kunstnere og fotografer over hele landet. Vi har produsert en rekke utstillinger, fra små lokale utstillinger til store utstillinger som skal transporteres og vises internasjonalt. Vi tar gjerne hånd om hele opplag og leverer sertifikater der vi garanterer for opplag, kvalitet og holdbarhet.

De fleste av våre produkter er gjort tilgjengelig for bestilling på våre nettsider. Her kan du velge mellom hele 21 ulike foto- og kunstpapirer, lerreter og ulike plate- og monteringsløsninger. For å gjøre det enkelt å teste våre papirer har vi fått på plass en løsning for prøveprint, der du laster opp bildefil og velger aktuelle papirer du ønsker å prøve bildet på. Prøveprint sendes fraktfritt i Norge.