Vi holder åpent i hele sommer! | Bestill for 1000 kr eller mer og få gratis signeringssett fra Hahnemühle

fineart print

Hos oss er alle print et kunstverk

Fineartprint har på få år vokst til å bli en ledende leverandør av høykvalitets fotoprint og gicléeeprint i Norge. Vi har eget moderne rammeverskted og kan levere print i alle størrelser ferdig montert eller innrammet. Vår ambisjon er at du som kunde skal få best mulig print og service, enten du bor i Oslo, Bergen, Nordkapp eller Lindesnes. Vi er det eneste printstudioet i Norge som er sertifisert av både HahnemüleCanson Infinity og Epson Digigraphie

Fineartprint er også distributør av printpapir og i vår nettbutikk finner du Norges beste utvalg av papir og printmedier for foto- og kunstprint. Vi er også norsk distributør av fargevifter fra Pantone, fargestyringsprodukter fra Calibrite og bildeskjermer fra BenQ.

Kunst og fotografi er vår lidenskap

Fineartprint ble startet i 2013 og var den gang en liten kjellerbedrift som samarbeidet med lokale kunstnere og fotografer i Stavanger-området. I dag er vi en av Norges største leverandører av foto- og kunsttrykk og disponerer lokaler på 700 kvadratmeter i et kontorbygg i Sandnes kommune. Herfra leverer printtjenester, printpapir og fargekalibreringsutstyr til mer enn 1000 kunder over hele landet. Selv om vi har blitt større har vi som jobber her beholdt lidenskapen for det vi jobber med, kunst og fotografi.

De fleste kundene våre bestiller print på nett. Det gjør det effektivt for oss å håndtere ordrer og gjør at vi kan få levert raskere. Selv om bestillingene blir mottatt via nettbutikken blir alle ordrer gjennomgått manuelt. Er vi usikre på om bildefil har god nok kvalitet eller at du som kunde kan ha misforstått noe, tar vi kontakt før vi setter i gang. Og vi hjelper gjerne via telefon, chat eller epost om du trenger bistand før du sender ordren. Vi kan også registrere ordren for deg manuelt om du foretrekker det.

Det beste utstyret

Det var Epson som oppfant teknologien som gjorde det mulig å lage blekkutskrifter fra en printer med høy kvalitet. Fortsatt regnes Epson sine Surecolor-printere som referanseskriverne for alle som jobber med kunstproduksjon. Vi har sju Epson storformatprintere i vårt printstudio. Den største kan printe på rull med en bredde på 161 cm. I printstudioet vårt har vi også et stort monteringsbord med elektronisk trykk-kontroll. Dette gir oss muligheten til å montere og laminere print i størrelser opp til 160×300 cm. Vi har også eget moderne rammeversked og kan tilby et bredt utvalg innrammingsløsninger. 

Fineartprint har også et av Norges beste reprostudioer for avfotografering / digitalisering av kunst. I samarbeid med vår søsterbedrift Skylight tilbyr vi reprofotografering med digitalt Hasselblad-kamera og lyssetting optimalisert for repro.

Våre printere

Epson SureColor P20000

Epson SureColor P-20000

Epson SureColor P20000

Epson SureColor P-20000

Epson-SC-P9500

Epson SureColor P9500

Canon IP PRO-4100

Canon ImagePrograf PRO-4100

Canon ImagePrograf PRO-6100

Epson SC P5000

Epson SureColor P5000

Epson SureColor T7200

Epson SureColor T7200

De beste materialene

Vårt mål er at bildene vi produserer skal kunne leve videre i generasjonene etter oss. Alle papirene vi bruker til fotoprint og gicléetrykk er syrefrie. Og vi bruker kun originalt lysekte blekk som er testet for en holdbarhet på opp til 400 år. I den grad det er mulig bruker vi også syrefrie materialer når vi monterer bilder.

Fineartprint samarbeider med gallerier, kunstnere og fotografer over hele landet. Vi har produsert en rekke utstillinger, fra små lokale utstillinger til store utstillinger som skal transporteres og vises internasjonalt. Vi tar gjerne hånd om hele opplag og leverer sertifikater der vi garanterer for kvalitet og holdbarhet.

Prøveprint

De fleste av våre produkter er gjort tilgjengelig for bestilling på våre nettsider. Her kan du velge mellom 37 ulike foto- og kunstpapirer, lerreter og ulike plate- og monteringsløsninger. For å gjøre det enkelt å teste våre papirer har vi laget en ordning for bestilling av prøveprint, der du laster opp bildefil og velger aktuelle papirer du ønsker å prøve bildet på. Prøveprint sendes fraktfritt i Norge.

Back to Top

Søk etter produkt

Produktet har blitt lagt til handlekurv