Om Fineartprint - FINEARTPRINT
145
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-145,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,qode-elegant-product-list,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Om Fineartprint

Har du noen gang holdt holdt et tykt kunstpapir mellom fingrene og sett det endelige resultatet av bildet ditt? Da vet du at det er forskjell på print. Fineartprint leverer pigmentprint, også kalt gicléeprint, til fotografer og kunstnere over hele landet.

Alle bilder blir produsert med Epsons nyeste storformatskrivere med UltraChrome Pro 10 pigmentblekk. Som uavhengig aktør tester vi jevnlig papirer for å finne de beste papirene fra ulike produsenter. For deg som er på jakt etter akkurat det riktige papiret til ditt uttrykk, har vi hele 19 ulike papirer tilgjengelig for print on demand. Har du lite erfaring med papirtyper? Ikke vær redd for å prøve. Alle papirene i nettbutikken her vil fungere bra til de aller fleste formål. Men valg av papir har mye å si for det endelige resultatet.

Vi ønsker at bildene vi produserer skal bli vist for flest mulig. En effektiv måte å få vist bildene, er å montere print på plater som kan henges rett på veggen. Vi monterer også lerret på ramme og leverer vinyl og fototapet for dekor av hele vegger. De siste tre årene har vi produsert utstillinger vist på kunstinstitusjoner og i gallerier over hele Europa. Ta gjerne kontakt om du ønsker råd om utforming og produksjon av en utstilling.

Vi lager egne fargeprofiler for å sikre korrekt fargegjengivelse uavhenig av papir og produsent. Fineartprint garanterer for minimum 100 års holdbarhet på print på syrefritt kunstpapir uten optiske blekemidler (OBA). For print som skal selges i nummererte opplag kan vi levere sertifikater som følger med print.

Fineartprint har levert en rekke utstillinger til gallerier og kunstinstitusjoner både lokalt og internasjonalt. Ta gjerne kontakt for råd og forslag til løsninger på print, montering eller frakt. Vi samarbeider med Skyligt studio i Sandnes med muligheter for dagslys. For dere som bor i Stavanger-Sandnes-området tilbyr vi også fotografering og repro.