KORONA: Fineartprint har iverksatt nødvendige tiltak for å hindre smittespredning. Vi holder god avstand og tar ikke inn mer enn en kunde om gangen. Nettbestillinger behandles fortløpende og sendes som normalt. Våre to pick-up-point er åpne.

Levering

Levringstid for print er normalt 2 - 3 dager. For montering, laminering og oppspenning på lerret kan det ta litt lengre tid. Vi gjennomgår alle nettordrer fortløpende og tar kontakt på epost dersom vi trenger å avklare noe angående bestillingen. Det er derfor viktig at du sjekker epost jevning og svarer oss raskt slik at vi kan få satt ordren i produksjon.

Prøveprint sendes fraktfritt som brevpost. Alle andre ordrer sendes med PostNord. Fraktpris er 149 kr uavhengig av størrelse på ordre. Vi pakker sendingene godt, og får svært sjelden tilbakemelding om transportskader. Dersom et eller flere produkter skulle bli skadet under transport erstatter vi selvfølgelig disse.

Bor du i Sandnes-Stavanger-området kan du få ordren levert til pick-up-point. Huk av for dette på utsjekksiden når du sender bestillingen til oss. Du får nærmere informasjon om henting fra pick-up-point når ordre er klar for henting.