fbpx

Levering

Levringstid for print er normalt 2 - 3 dager. Montering, laminering og oppspenning på lerret kan ta noe lengre tid. Vi gjennomgår alle nettordrer fortløpende og tar kontakt på epost dersom vi trenger å avklare noe angående bestillingen. Det er derfor viktig at du sjekker epost jevning og svarer oss raskt slik at vi kan få satt ordren i produksjon.

1. - 31. juli vil vi på grunn av ferieavvikling ha noe redusert kapasitet. Leveringstid i denne perioden vil derfor kunne bli noe lenger enn normalt. Ta kontakt om du har oppdrag som haster.

Små sendinger (opp til 2 kg) sendes med Bring og leveres i postkasse eller på dør. Større pakker sendes med PostNord og leveres ut på nærmeste utleveringssted (butikk). Pris på frakt (Norge) er 149 kr uavhengig av størrelse på ordre. Unntaket er prøveprint som sendes fraktfritt til norske adresser.

Pris på frakt til Sverige er 450 kr. Ta kontakt for fraktpris til andre land.

Vi pakker sendingene godt, og får svært sjelden tilbakemelding om transportskader. Dersom et eller flere produkter skulle bli skadet under transport erstatter vi selvfølgelig disse.

Bor du i Sandnes-Stavanger-området kan du få ordren levert til pick-up-point. Huk av for dette på utsjekksiden når du sender bestillingen til oss. Du får nærmere informasjon om henting fra pick-up-point når ordre er klar for henting.