Fri frakt på ordrer over 1500  |  Alle priser inkl. mva

State-of-the-art fotoprint

Sertifisert av Canson Infinity, Epson og Hahnemühle

Velg mellom 37 foto- og kunstpapirer

12-farge pigmentprint med 400 års levetid

Produsert i Norge

Printstørrelser tilpasset ditt bilde

Print levert med tilpasset passepartout

Innramming i eget rammeverksted

Digitalt utstyr har revolusjonert fotografiet. Det er i dag mulig å få et svært bra print,  enten du bruker et digitalt mellomformatkamera eller en mobiltelefon. Aller best blir det når du printer det på et ekte  foto- eller kunstpapir. Vi leverer fotoutskrifter til kunst- og portrettfotografer med svært høye krav til kvalitet. Hvorfor skal du velge et dårligere alternativ?

Fineartprint er sertifisert av både Canson Infinity , Hahnemühle og Epson Digigraphie og printer med blekk med en holdbarhet på opptil 400 år.  Alle bildefiler blir gjennomgått manuelt før print. Ønsker du at vi optimaliserer bildefil før print, velger du dette i bestillingsskjemaet når du sender bestillingen.

Hos oss kan du velge mellom hele 37 ulike kvalitetspapirer. Prøv gjerne vår papirguide for fotoprint om du er usikker på valg av papir. Har du egen fotoprinter finner du de samme papirene i alle størrelser i vår nettbutikk.

Vi kan levere ekthetsbevis (Certificate of Authenticity) med alle print. Disse kan du bestille her.

Velg en av kategoriene under for å komme til bestillingsskjema. Pris beregnes automatisk når du legger inn størrelse på print. 

Pris fra kr 126 for ett print i størrelse 20 x 30 cm. Rabatter ved bestilling av flere like print.

De tradisjonelle fotopapirene med en blank eller halvblank overflate gir en ekstra dybde til farger i print. Velg denne typen papir om du ønsker at printet skal minne om et analogt fotografi. Se alle alternativene her.

Slette papirer med matt overflate er de aller mest brukte papirene hos oss. Den slette overflaten gjør at detaljer i bildefil kommer best mulig frem i alle størrelser. Den helt matte overflaten gjør at du slipper utfordringer med refleksjoner når print skal rammes inn med glass foran. Se alle alternativene her.

FÅ PRØVEPRINT PÅ OPPTIL 37 ULIKE FOTO- OG FINEARTPAPIRER

Fra kr 95 inkl. frakt

prøveprint

NYHET! 

SKREDDERSYDDE RAMMER
FRA VÅRT RAMMEVERKSTED

Nå kan du bestille alle print hos oss ferdig innrammet. Velg mellom klassisk innramming med passepartout, flytende innramming og boksinnramming.

Back to Top

Søk etter produkt

Produktet har blitt lagt til handlekurv