Fri frakt over 1500*  |  Alle priser inkl. mva   |   MIN SIDE

PowerPack Mini Cart

Du har ingen produkter i handlekurven.

100% Secure Checkout!

Print montert på plate

Å montere print på plate gir flere fordeler. Først og fremst sikrer det at selve papiret får en helt jevn og slett overflate. Om du rammer inn bildet med passepartout vil du få en helt jevn overgang fra bilde til kanten på passpartout. Og du vil også kunne ramme inn bildet uten passepartout. Med skjulte opphengslister kan bildene også henges rett på veggen uten ramme. Fineartprint bruker monteringsfilm fra Neschen. Denne er syrefri og testet for bruk i kunstproduksjon og arkiver. Dermed kan vi levere kunstprint montert på plate med maksimal holdbarhet.

Foamboard

Print montert på hvit 5 mm tykk skumplate (foamboard). Platen har hvit kjerne og er svært lett. I motsetning til andre lettvektsplater har denne platen en 100% syrefri overflate. Print monteres med syrefri monteringsfilm sertifisert for bruk i museer og gallerier. Dette sikrer maksimal holdbarhet ved innramming. Plate kan også henges rett på veggen med borrelås eller skjulte lister på baksiden (opphengslist).

Fra kr 364

Ibond

Print montert på 2 mm tykk Ibond-plate laget med hardplast og aluminium. Sandwitchplatene Ibond og Dibond har blitt svært poplære blant fotografer fordi de har lav vekt og er svært formstive. Print monteres med syrefri monteringsfilm sertifisert for bruk i museer og gallerier.  Dette sikrer maksimal holdbarhet ved innramming. Plate kan også henges rett på veggen med borrelås eller skjulte lister på baksiden (opphengslist).

Fra kr 484

Aluminium

Print montert på 1,5 mm tykk aluminiumsplate. Print monteres med syrefri monteringsfilm sertifisert for bruk i museer og gallerier. Dette sikrer maksimal holdbarhet ved innramming. Plate kan også henges rett på veggen med borrelås eller skjulte lister på baksiden (opphengslist).

Fra kr 551