Fri frakt på ordrer over 1500  |  Alle priser inkl. mva

Bildet over viser et 5 x 5 cm stort utsnitt.  Zoom inn for å se detaljer.

Hahnemühle William Turner 310 gsm (print-on-demand)

Fra kr 202

Matt syrefritt kunstpapir med struktur.  Papiret har en karakteristisk stofflig struktur som skiller det fra andre kunstpapirer på markedet.

Vekt (gsm) 310
Tykkelse (mm) 0,62
Papirbase 100% bomull
Maks størrelse 111 x 300 cm (inkl hvit kant)

Oppgi ønsket størrelse på bilde. Om du ønsker hvit kant, kommer den i tillegg til mål oppgitt her:

Max: 300

Min: 15Max: 120

Min: 15Max: 120

AntallPris 
1 kr 0
2 - 5 kr 0 10 prosent rabatt
6 - 9 kr 0 15 prosent rabatt
10 - 24 kr 0 20 prosent rabatt
25 - 49 kr 0 25 prosent rabatt
50 + kr 0 30 prosent rabatt

Print i størrelser opp til 40×60 cm leveres flatpakket i syrefri arkivpose. Print større enn dette leveres på rull om ikke annet er avtalt.

Du liker kanskje også…

Hahnemühle William Turner (montert på aluplate)

Fra kr 762
Print montert på 1,5 mm tykk aluminiumsplate. Monteres med syrefri monteringsfilm sertifisert for bruk i muséer og gallerier. Plate kan rammes inn eller henges rett på veggen med borrelås eller skjulte lister på baksiden (opphengslist). Hahnemühle William Turner 310 gsm er et matt syrefritt kunstpapir med struktur.  Papiret har en karakteristisk stofflig struktur som skiller det fra andre kunstpapirer på markedet.

Hahnemühle William Turner (montert på skumplate 10 mm)

Fra kr 391
Print montert på 10 mm hvit syrefri skumplate. Monteres med syrefri monteringsfilm sertifisert for bruk i muséer og gallerier. Plate kan rammes inn eller henges rett på veggen med borrelås eller skjulte lister på baksiden (opphengslist). Hahnemühle William Turner 310 gsm er et matt syrefritt kunstpapir med struktur.  Papiret har en karakteristisk stofflig struktur som skiller det fra andre kunstpapirer på markedet.

Hahnemühle William Turner (montert på skumplate 5 mm)

Fra kr 371
Print montert på 5 mm hvit syrefri skumplate. Monteres med syrefri monteringsfilm sertifisert for bruk i muséer og gallerier. Plate kan rammes inn eller henges rett på veggen med borrelås eller skjulte lister på baksiden (opphengslist). Hahnemühle William Turner 310 gsm er et matt syrefritt kunstpapir med struktur.  Papiret har en karakteristisk stofflig struktur som skiller det fra andre kunstpapirer på markedet.

Hahnemühle William Turner (montert på Ibond)

Fra kr 687
Print montert på 2 mm tykk aluminiumsplate med en sort kjerne av polyeten. Monteres med syrefri monteringsfilm sertifisert for bruk i museer og gallerier. Plate kan rammes inn eller henges rett på veggen med borrelås eller skjulte lister på baksiden (opphengslist). Hahnemühle William Turner 310 gsm er matt syrefritt kunstpapir med struktur.  Papiret har en karakteristisk stofflig struktur som skiller det fra andre kunstpapirer på markedet.
Back to Top

Søk etter produkt

Produktet har blitt lagt til handlekurv

La oss vise deg hvordan bildet ditt kan se ut på et ekte kunstpapir!

Last opp bildefil nå så sender vi deg prøveprint i posten i morgen - fra kr 140 inkl. frakt.