Fri frakt på ordrer over 1500  |  Alle priser inkl. mva

Ekthetsbevis / Certificate of Authenticity

Det har de siste årene blitt standig vanligere at digitale trykk selges med ekthetsbevis, internasjonalt kalt Certificate of Authenticity. Fineartprint kan levere ekthetsbevis med print på kunstpapir der vi garanterer for kvalitet og holdbarhet.

Ekthetsbevis inneholder tittel, navn på kunstner (fotograf), opplag og opplagsnummer, samt informasjon om skriverteknologi, blekk- og papirtype. Vårt eget ekthetsbevis viser i tillegg et miniatyrbilde av kunstverk. På dette ekthetsbeviset kan du også få med informasjon om hvliken teknikk som er brukt på original (valgfritt). 

Ekthetsbevis bestiller du i bestillingsskjema når du bestiller print. Huk av for “Jeg skal selge dette printet og ønsker ekthetsbevis”. Ekthetsbevis lagres hos oss, slik at du kan bestille flere eksemplarer når du har behov for det. 

Certificate of authenticity

FINEARTPRINT CERTIFICATE OF AUTHENTICITY

Dette er vårt eget ekthetsbevis og kan bestilles til print på alle våre papirtyper.

Kr 50

Canson Infinity Certificate of authenticity

CANSON INFINITY CERTIFICATE OF AUTHENTICITY

Dette er det offisielle ekthetsbeviset fra Canson Infinity og kan bestilles til alle print på papirer fra Canson og Arches.

Kr 50

Hahnemuhle Certifikace of authenticity

HAHNEMÜHLE CERTIFICATE OF AUTHENTICITY

Ekthetsbevis med nummerert hologram for print på papirer fra Hahnemühle. Hologram med unikt nummer festes på sertifikat og på baksiden av print.

Kr 100

Back to Top

Søk etter produkt

Produktet har blitt lagt til handlekurv