fbpx

Selvklebende fototapet

Med den selvklebende fototapeten fra Photo Tex ™ har satt en helt ny standard for tapetfolie . Den fester seg på veggen, men kan enkelt dras av igjen uten å skade verken vegg eller tapet. Blir den skjeiv er det bare å dra av og prøve på nytt. Det beste av alt er at det er mulig å printe på denne med pigmentblekk. Det gjør at Fineartprint kan levere denne fototapeten med svært høy bildekvalitet og holdbarhet.

Fototapet kan brukes til å dekorere hele vegger, eller deler av vegger. Men du kan også lage bilder i formater som er mindre enn veggen. Photo Tex ™ leveres i ulike bredder fra 61 til 152 cm, avhengig av størrelse på vegg / bilde. Tapeten fester svært bra på malte gipsvegger og andre slette underlag. Den vil normalt også feste bra selv om veggen har litt struktur. Bestill gjerne en prøveprint først for å teste hvordan tapeten kleber på veggen. Prøveprint på Photo Tex ™ sendes fraktfritt i Norge.

Selvklebende fototapet

Bruk Photo Tex ™ til å dekorere hele vegger eller deler av vegger. Tapeten kommer ferdig kuttet i lengder for enkel montering. Minimumsmål for å fototapet er 200 x 91 cm.

950 pr. m2

Bilder rett på veggen

Bruk Photo Tex ™ til å dekorere veggen med bilder i alle formater. Bilder på opp til 152 x 600 cm kan leveres i en del.

Fra 1240 pr. m2

Photo Tex ™ prøveprint

Usikker på bildekvalitet eller om veggen egnser seg for montering? Da anbefaler vi at du først bestiller en teststripe av bildet.

200 inkl frakt

Montering av Photo Tex ™

Photo Tex ™ er en folie med en selvklebende bakside. Baksiden er beskyttet med dekkapir. 

Dra dekkpapiret av en stripe øverst på folien og posisjoner denne på veggen. Bruk gjerne en krysslaser som viser en rett horisontal og vertikal linje på veggen (krysslaser får du rimelig på f. eks Clas Ohlsson).

Når øverste del er festet stryker du ut tapeten med en tapetsletter samtidig som du drar bort dekkpapiret.