Fri frakt på ordrer over 1500  |  Alle priser inkl. mva

glass lamination film

Print på plate med glass lamination film

Ønsker du kvaliteten du får når du monterer et høykvalitets fotoprint på plate men trenger å beskytte bildet mot skader? Da kan vi printe bildet med 12-farge pigmentblekk på en speisalfolie og legge en film over som beskytter mot støv, riper og fukt. Dette er en svært hardfør laminatfilm som minner glass (facemount). Finnes i matt (satin) og glossy (blank) utgave. Også egnet for utendørs utstillinger.

Glass lamination film - matt

Bildet printes på spesialfolie og lamineres med matt (satin) glassfilm på 2 mm Ibond-plate. Glassfilmen gir dypde i bildet og forsterker detaljer. 

Fra kr 824

Glass lamination film - blank

Bildet printes på spesialfolie og lamineres med matt (satin) glassfilm på 2 mm Ibond-plate. Glassfilmen gir dypde i bildet og forsterker detaljer. 

Fra kr 824

Print montert på plate

Om du ikke trenger å beskytte overflaten eller du ønsker å ramme inn plate med glass foran, kan du bestille foto- eller kunstprint montert på plate. Vi printer bildene med 12-farge pigmentprint på  foto- og fineartpapirer og kleber disse på plate med syrefri monteringsfilm sertifisert for bruk i museer og gallerier.  Bestill med skjulte opphengslister bak om du vil henge bildene rett på veggen. Bestill uten opphengslister om du vil få plate rammet inn for best mulig beskyttelse.

Du kan bestille print på alle de 37 ulike papirtypene våre montert på plate. Bildeplate kan også leveres med ramme. Velg et foto- eller kunstpapir og velg “print montert på plate” i bestillingsskjemaet.

PAPP-PLATE (SYREFRI)

Print monteres på en 1,8 mm tykk syrefri papp-plate. Holder print helt slett over tid.

Fra kr 266 (20×30 cm print)

SKUMPLATE (SYREFRI)

Print monteres på en 5 mm tykk syrefri foamboard. Kan henges rett på veggen med skjulte avstandslister (profillister).

Fra kr 351 (20×30 cmprint)

ALU-KOMPOSITT (IBOND)

Print monteres på en 2 mm tykk sandwich-plate (Ibond) med aluminium og sort plast. Den mest brukte løsningen til print montert på plate.

Fra kr 522 (20×30 cm print)

ALUMINIUMSPLATE

Print monteres på en 1,5 mm tykk aluminiumsplate. Sikrer maksimal holdbarhet når print skal monteres i boksinnramming.

Fra kr 673 (20×30 cm print)

Back to Top

Søk etter produkt

Produktet har blitt lagt til handlekurv