Fri frakt på ordrer over 1500  |  Alle priser inkl. mva

glass lamination film

Print på plate med glass lamination film

Ønsker du kvaliteten du får når du monterer et høykvalitets fotoprint på plate men trenger å beskytte bildet mot skader? Da kan vi printe bildet med 12-farge pigmentblekk på en speisalfolie og legge en film over som beskytter mot støv, riper og fukt. Dette er en svært hardfør laminatfilm som minner glass (facemount). Finnes i matt (satin) og glossy (blank) utgave. Også egnet for utendørs utstillinger.

Glass lamination film - matt

Bildet printes på spesialfolie og lamineres med matt (satin) glassfilm på 2 mm Ibond-plate. Glassfilmen gir dypde i bildet og forsterker detaljer. 

Fra kr 824

Glass lamination film - blank

Bildet printes på spesialfolie og lamineres med matt (satin) glassfilm på 2 mm Ibond-plate. Glassfilmen gir dypde i bildet og forsterker detaljer. 

Fra kr 824

Print montert på plate

Om du ikke trenger å beskytte overflaten eller du ønsker å ramme inn plate med glass foran, kan du bestille foto- eller kunstprint montert på plate. Fineartprint kan levere bilder på foamboard og aluminium med samme samme høye kvalitet som våre andre foto- og gicléeprint. Vi printer bildene med 12-farge pigmentprint på  foto- og fineartpapirer og kleber disse på plate med syrefri monteringsfilm sertifisert for bruk i museer og gallerier.  Bestill med skjulte opphengslister bak om du vil henge bildene rett på veggen. Bestill uten opphengslister om du vil få plate rammet inn for best mulig beskyttelse.

Foamboard

Print på  foto- eller kunstpapir montert på hvit 5 mm tykk skumplate (foamboard). Platen har hvit kjerne og er svært lett. I motsetning til andre lettvektsplater har denne platen en 100% syrefri overflate. 

Fra kr 289

Ibond

Print på  foto- eller kunstpapir montert på 2 mm tykk Ibond-plate laget med hardplast og aluminium. Sandwitchplatene Ibond og Dibond er mye brukt fordi de har lav vekt og er svært formstive.

Fra kr 590

Aluminium

Print på  foto- eller kunstpapir montert på 1,5 mm tykk aluminiumsplate. 

Fra kr 736

Back to Top

Søk etter produkt

Produktet har blitt lagt til handlekurv

La oss vise deg hvordan bildet ditt kan se ut på et ekte kunstpapir!

Last opp bildefil nå så sender vi deg prøveprint i posten i morgen - fra kr 140 inkl. frakt.