fbpx

Sertifikater

Mange har opplevd at kunstsamlere og andre kjøpere av kunst har vært mer skeptiske til å kjøpe digitale trykk enn kunst produsert med eldre metoder som for eksempel litografi eller fotokopier fra mørkerommet. Men de siste årene har det internasjonale kunstmarkedet i stadig større grad akseptert digitale kunsttrykk. Det samme skjer i Norge. Print laget på samme type pigmentprintere som vi bruker i dag på kunstauksjoner for flere hundre tunsen kroner. Dette skjer fordi kjøperne vet at opplaget er begrenset, og at trykket har svært høy holdbarhet.

Fineartprint kan levere fotoutskrifter og gicléetrykk med to typer sertifikater (Certificate of Autenticity). Vårt eget seritifkat kan leveres til print på alle våre syrefrie papirer. Digigraphie-sertifikatet kan leveres med print gjort på et mindre utvalg papirer som er godkjent for Digigraphie-trykk av Epson.

Sertifikater kan ikke bestilles via våre nettsider. Ta kontakt om du er interessert i å lage sertifiserte opplag.

Fineartprint Certificate of Authenticity

Vi har i flere år laget egne sertifikater for kunstnere, fotografer og gallerier. Fineartprint garanterer for at det ikke skal produseres flere kopier av bildet enn det opplaget som er satt. Vi garanterer også for holdbarhet i minimum 100 år. Sertifikatene lages fortløpende etter hvert som bilder bilder printet / solgt. Det er kun Fineartprint som kan printe opplaget når vi har laget sertifikat til bildet. Sertifikatet printes på enkelt matt papir i størrelse A4 og signeres av oss.

25 kr pr. sertifikat

Canson Certified Print

Fineartprint er sertifisert av den franske papirprodusenten Canson. Et omfattende program med jevnlig testing av print og inspeksjoner av utstyr og lokaler sikrer best mulig kvalitet på våre kunstprint. Som Canson Certified Print Lab kan vi levere Canson sine sertifikater med print gjort på alle Canson sine kunstpapirer.

Ta kontakt for pris

Epson Digigraphie Certificate of Authenticity

Fineartprint er et godkjent Epson Digigraphie-laboratorium, et av totalt 300 verden rundt. Med Digigraphie-sertifikat får kunden en garanti for at bildet er produsert med Epson sine høye krav til kvalitet, samt en garanti for minimum 100 års holdbarhet. Dersom du selger bilder til kunder i andre land, kan disse produseres med samme kvalitet og med samme papir uansett om kunde befinner seg i Paris eller Tokyo. Sertifikatene lages fortløpende etter hvert som bilder printet / solgt. Sertifikatet printes på matt kunstpapir i A4-størrelse med pregestempel og signeres av oss. Som en del av Digigraphie-programmet kan vi også opprette din profil på Digigraphie sine nettsider, med oversikt over bilder og tilgjengelig opplag.

Digigraphie-sertifikater kan leveres med følgende papirer:

Epson Fine Art Cotton Smooth Bright
Epson Fine Art Cotton Smooth Natural
Epson Fine Art Cotton Textured Bright
Epson Fine Art Cotton Textured Natural
Epson Velvet Fine Art Paper
Canson Rag Photographique
Canson PrintMaKing
Canson Edition Etching Rag
Canson Aquarelle Rag

Ta kontakt for pris