Personvernerklæring - FINEARTPRINT
1427
page-template-default,page,page-id-1427,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,qode-elegant-product-list,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Personvernerklæring

Fineartprint AS, foretaksnummer 920 298 230, er ansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Dette gjelder innsamling, lagring og bruk av personlige opplysninger.

Vi følger gjeldende lovverk for behandling av personopplysninger, herunder personopplysningsloven og personvernforordningen. Grunnlaget for behandlingen av personopplysninger er oppfyllelse av kontrakt eller avtale, samtykke for nyhetsbrev, eller lovpålagte forpliktelser (f. eks regnskapslover og kjøpslover).

I denne personvernerklæringen forklarer vi hvordan personopplysninger oppbevares og behandles på fineartprint.no. Videre kan du lese utfyllende om de ulike tjenestene vi tilbyr og hvilke personopplysninger som er nødvendig for hver enkelt av dem.

 

Behandling av personopplysninger på fineartprint.no

 

Når henter vi opplysninger fra deg?

Vi trenger personopplysninger fra deg for at du skal kunne benytte våre tjenester på fineartprint.no. Det er frivillig å oppgi personopplysninger, men for at vi skal kunne behandle din ordre er det en forutsetning. Vi innhenter navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Andre personopplysninger som vi behandler er nevnt under hvert enkelt punkt.

 

Hva bruker vi opplysningene til?

Personopplysningene brukes til å kunne tilby tjenester som å verifisere og behandle kjøp og ordrer, forsendelse av varer, retur og reparasjon, kundeservice, markedsføring ved samtykke, registrering av brukerkonto og konkurranser.

 

Hvordan oppbevarer vi opplysningene og hvor lenge?

Vi oppbevarer personopplysninger så lenge det er nødvendig i forhold til formålet. Formålet kan være avtalen mellom deg som kunde og oss som bedrift når du benytter tjenester vi tilbyr, lovverk som vi er pliktige til å følge, eller et aktivt samtykke.

Personopplysninger slettes når avtalen er oppfylt, men vi er pliktige til å oppbevare personopplysninger i henhold til forskjellige lovverk. Oppbevaringsrutiner av personlige opplysninger er forklart under hvert enkelt punkt. Fineartprint AS samler inn opplysninger fra deg når du besøker våre nettsider. Dette er opplysninger som er anonymiserte og som ikke kan spores tilbake til din identitet. Data som samles inn anonymt er blant annet hvor mange som besøker nettsiden vår, hva de klikker på og hvor lenge et besøk varer.

Anonymisert informasjon brukes til å samle statistikk som kan gi informasjon om hvordan vi kan tilrettelegge og forbedre nettbutikken.

 

Selges informasjon videre til en tredjepart?

Fineartprint AS verken gir eller selger kundeinformasjon videre til noen tredjepart. Samarbeidspartnere vil imidlertid få tilgang til de opplysninger som er nødvendig for at de tjenester vil tilbyr skal kunne utføres.

 

Ordrebestilling

 

Fullføring av en bestilling krever følgende opplysninger:

Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse

 

Disse opplysningene trenger vi for å kunne sende deg bestillingen og for å kunne kontakte deg ved behov angående den spesifikke ordren. Vi oppbevarer dine personopplysninger i 10 år i henhold til bokføringsloven.

Innlogging, passord, adressedata, informasjon om betalingsmetoder, kredittkortdata eller kontodata, sendes utelukkende i krypterte forbindelser (HTTPS / SSL). Serverne er plassert i EU/EØS og er regulert med databehandleravtaler.

 

Bildebestilling

 

Ved bestilling av fotoprodukter oppbevarer og behandler vi dine opplastede bilder og fotografier. Bildefilene blir lagret på vår interne server som referansefiler for seinere bestillinger. Du kan når som helst be Fineartprint AS om å slette opplastede filer.

 

Gjestekonto

 

Du har mulighet til å handle som gjest på fineartprint.no uten å måtte opprette konto. I den sammenheng oppbevarer vi din adresse i kundedatabasen i 90 dager for å fullføre bestillingen. Personopplysninger på kjøpet oppbevares i henhold til bokføringsloven i 10 år.

 

Forsendelse og utlevering av varer

 

For å sende og utlevere varer som er bestilt, trenger vi følgende opplysninger:

Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse

PostNord og Bring er våre fraktleverandører for utsendelse av varer. Vi overfører personopplysninger til fraktleverandøren for at du skal kunne motta varene etter ønsket fraktmetode. Fraktleverandørene benytter e-post og telefonnummer til å sende deg melding om status på en leveranse.

Personopplysningene behandles og oppbevares til de ikke lenger er nødvendige i henhold til avtale.

 

Betaling

 

For at en bestilling skal fullføres må du velge en betalingsmetode. Fineartprint AS benytter eksterne leverandører av betalingstjenester. Alle betalingsleverandører er selv behandlingsansvarlige for opplysningene de behandler.

Av sikkerhetshensyn oppbevarer vi din IP-adresse ved fullført betaling. Tilgang til IP-adresse og personopplysninger vedrørende betalinger er strengt regulert.

 

Markedsføring og nyhetsbrev

 

Du må frivillig og aktivt gi ditt samtykke for at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev. Nyhetsbrevet kan inneholde tilbud, informasjon, reklame og kampanjer. Du kan når som helst trekke samtykket ved å melde deg av direkte på nyhetsbrevet.

Når du aktivt velger å motta nyhetsbrev fra Fineartprint AS oppbevares og behandles dine personopplysninger og samtykker i en intern og en ekstern kundedatabase. The Rocket Science Group er vår databehandler som vi benytter til utsendelse av nyhetsbrev. Hvilken tilgang og hvordan opplysninger behandles reguleres i en egen databehandleravtale mellom Fineartprint AS og leverandøren.

 

Vi behandler og oppbevarer følgende personopplysninger:

Navn, adresse, e-post, telefonnummer og kjøpshistorikk

 

Vi lager profilering på våre nyhetsbrevabonnenter for å kunne tilpasse nyhetsbrevene du mottar slik at innholdet passer bedre for det vi anser å være din målgruppe. Dette kan f. eks bety tilpasset bruk av bilder, farger, plassering og innhold.

Vi oppbevarer profilen i samsvar med samtykket til nyhetsbrev. Profilen slettes når du ikke lenger er registrert som abonnent av våre nyhetsbrev ved at du har trukket tilbake samtykket.

Hvis du ikke ønsker at vi lager en profil på deg, kan du sende en skriftlig henvendelse til post@fineartprint.no, eller aktivt melde deg av nyhetsbrev. Link til avmelding finner du nederst på nyhetsbrevet.

 

Cookies/Informasjonskapsler

 

Informasjonskapsler – såkalte cookies – er små filer med digital informasjon som overføres til din datamaskin via nettleseren din. De er nødvendige for at nettsider og nettleser skal kunne kommunisere. De fleste cookies vi bruker er av en type som slettes så snart du lukker nettleseren, mens andre kan lagres i opptil et år.

Det er fullt mulig å slå av bruken av cookies slik at de ikke lastes ned når du besøker nettsteder, men da vil du også være forhindret fra å foreta visse ting, som f.eks. å gjennomføre et kjøp.

Her finner du mer informasjon om cookies samt en fullstendig liste over alle vi benytter på våre nettsider.

 

Analyse og statistikk

 

Fineartprint AS samler inn opplysninger fra alle som besøker våre nettsider. Dette er snakk om opplysninger som er helt anonymiserte og som ikke kan spores tilbake til personer.

Fineartprint AS benytter webanalyseteknologier for å samle inn informasjonen, som f. eks Adobe Analytics og Google Analytics. Statistikken bruker vi til å analysere besøksatferd og til forbedring og utvikling av våre tjenester.

Du kan velge å motsette deg innsamling og lagring av analysedata ved å slette og skru av cookies i nettleseren din.

 

Sikkerhet

 

Fineartprint AS oppbevarer og behandler dine personopplysninger på en sikker og trygg måte. Vi har gjennomført tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte opplysningene dine slik at de ikke forsvinner, manipuleres eller at uautoriserte personer får tilgang til dem. Vi tilpasser kontinuerlig sikkerhetstiltakene til den teknologiske utviklingen.

 

Dine rettigheter

 

Innsyn

Du har rett til innsyn i alle personopplysninger som Fineartprint AS har lagret om deg.

 

Sletting

Du har rett til å få alle dine personopplysninger slettet, med mindre det er opplysninger som vi er pliktige til å oppbevare ifølge loven (f. eks. regnskap). Alle samtykker du har gitt til oss har du rett til å trekke tilbake når som helst.

 

Flytte eller motta opplysninger

Du har rett til å få dine personopplysninger flyttet eller tilsendt.

 

Utføres på oppfordring

Innsyn i eller sletting av egne personopplysninger, tilbaketrekking av samtykke samt overføring av personopplysninger utfører vi på din oppfordring og helt kostnadsfritt. Dette kan du be om ved å sende en skriftlig henvendelse til post@fineartprint.no

 

Klage

Hvis du opplever at dine personopplysninger ikke blir ivaretatt i henhold til gjeldende lovgivning, har du rett til å klage det inn for Datatilsynet.

 

Kontaktinformasjon

 

Hvis du ønsker at vi flytter, sletter eller sender deg personopplysningene vi oppbevarer om deg, kan du sende en henvendelse til post@fineartprint.no.