Hvordan får jeg bildene opp på veggen?

 

MONTERING

Fineartprint monterer alle typer foto- og kunstpapirer i størrelser opp til 100×150 cm. Print blir montert på Kapafix, hard skumplate eller Ibond (aluminium). Bak bildet monteres en skjult profillist og bakstykker i aluminium for enkel montering på vegg. Klikk her for å bestille fotoprint montert på plate.

 

LERRET / CANVAS

Bildene printes på Canson Photoart procanvas wr matte poly-cotton. Dette er et helt matt lerret med svært fin struktur. Lerret monteres på en treramme som er 4,5 cm dyp. Klikk her for bestilling av print på lerret.

 

INNRAMMING

Innramming av bilder gjøres aller best av dyktige fagfolk. Får du bildet ditt rammet inn av en rammemaker, kan du tilpasse både ramme og passepartout til motiv og papir. Både valg av farge på ramme og passepartout kan være avgjørende for å få et optimalt resultat. Bor dere i Sandnes/Stavanger-området vil jeg anbefale dere å ta kontakt med Einar Hassen på Rammehjørnet i Sandnes, som leverer veldig bra innramming til fornuftige priser. Print kan leveres direkte til Rammehjørnet. Kryss i så fall av for dette når du sender bestillingen din her på nettsiden. Du vil da bli kontaktet når print er klart til innramming. Type innramming og pris avtales direkte med Rammehjørnet.

En del kunder velger å bruke standardrammer. Dersom du skal ha print som passer til passepartout – legg til minimum 3mm på bildestørrelse så du har litt å gå på i ramma. Du kan eventuelt la det være en hvit kant med papir inne i passepartout. 5mm hvit kant rundt bildet fungerer ofte fint. Bruker du en standardramme fra Ikea kan et tips være å kaste passepartout og heller bestille et print med f. eks 5 cm hvit kant på alle sider. NB: Ikea har endret størrelse på de største rammene sine. Disse er nå  61×91 cm. Husk at disse rammene ikke er laget i syrefrie materialer som reduserer holdbarhet på print.